Digitale Galerie van kunstenaars

In deze onderstaande digitale galerie vindt u een overzicht van kunstenaars die bij ons brons laten gieten of gegoten hebben. Bij sommigen van hen kunt u een stukje lezen over de persoon en de motivatie voor het maken van hun beelden.

De meeste kunstenaars hebben een eigen website, in dat geval is er een link naar die website aanwezig. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met betreffende kunstenaar.

De getoonde beelden (en soms schilderijen en tekeningen) geven enkel een impressie van wat de kunstenaar gemaakt heeft, het kan dus voorkomen dat sommige getoonde werken al verkocht zijn.

De Galeries en kunstenaars :

DDT , Dutch Diesaain Treed Dutch Diesaain Treed

Dutch Diesaain Treed komt met een serie ontwerpen die gebaseerd zijn op natuurlijke materialen, menselijke en dierlijke inspiraties, zinnige en onzinnige uitgangspunten. Hou ons in de gaten, binnenkort volgt meer en niet alleen schalen!!  

Gepost in Kunstenaars

 

Tony de Brouwer tony de brouwer

Naar aanleiding van de dood van mijn vader ben ik, Tonny de Brouwer (1960), begonnen met het maken van urnen. Het zelf vormgeven van een persoonlijke “urn” bleek voor mij een ondersteuning te zijn in het verwerkingsproces. Iets kunnen “doen”, iets creëren, werkt voor mij positief. Het is verwerken, “bewerken”, vorm geven aan je gevoelens. … meer » »

Tags: Gepost in Kunstenaars

 

Kathrin Schlegel Kathrin Schlegel

Schlegel´s work departs from her knowledge situated in site-specific interventions, and develops into a cultural practice through research-oriented and context-related artistic methods. She investigates the potentiality and interactivity of human experience through the medium of art in particular local environments and their everyday spectacles. Her temporary interventions challenge the common perspectives on these locations and … meer » »

Gepost in Kunstenaars

 

Galerie Amede Amede sjannie dorff

 Sjannie Dorff-Bouwman van Keramiek Galerie Amede te Nieuwkuijk. Sinds 30 jaar ben ik van beroep keramiste, mijn atelier in Nieuwkuijk is de geboorteplaats van al mijn creaties. Als kind ontdekte ik al het vermogen van mijn handen. Of eigenlijk “het vermogen van mijn ogen”, want ten diepste vind ik dat elk beeld begint met verbeelding. … meer » »

Tags: , , Gepost in Kunstenaars